Kontaktliste

Kontakter-applikasjonen viser alle kontakter som er lagret lokalt og fra onlinekontoene du er pålogget.
Du kan:
  • Vise profilen og redigere kontaktinformasjonen.
  • Opprette, redigere eller finne kontakter.
  • Se statusoppdateringer.
  • Klikk på et navn for å se informasjon lagret for kontakten.
  • Se et varslingsikon når en kontakt har sendt deg nye meldinger.
  • Få et varsel når det er kontaktens bursdag.
  • Sjekk hvem som er online på Google Talk. Ikoner for onlinestatus vises hvis du er pålogget Google Talk.

Filtrere kontaktlisten

Velg hvilke kontokontakter som skal vises.
  1. Kontakter-kategorien klikker du på på topplinjen.
  2. Velg onlinekontoene som inneholder kontaktene du vil vise.
  3. Trykk på .
Tips: For å stille inn alternativene for kontaktsortering, klikk på > Innstillinger.

Stille inn søkealternativer

I tillegg til å søke etter kontakter basert på navn, kan du også søke med andre kriterier, for eksempel gruppenavn eller firma.
  1. I kategorien Kontakter klikker du på > Innstillinger.
  2. Klikk på Søk i kontakter etter, og velg deretter type kriterier du vil søke etter.