Legge til én eller flere Google-kontoer

Logg på Google-kontoen for å se Gmail-meldinger, kontakter og kalendere, og for å bruke Google-applikasjoner på HTC Desire X. Hvis du legger til mer enn én Google-konto, kan du bytte mellom kontoer i apper som Gmail og velge hvilken konto du vil sikkerhetskopiere innstillingene dine til.
  1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk deretter på > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på .
  3. Klikk på Google.
  4. Følg skjerminstruksjonene for å logge deg på en konto eller opprette en ny konto.

Glemt passordet til Google-kontoen?

Hvis du har glemt passordet til Google-kontoen din, kan du prøve å finne det igjen ved å gå til Google webområde.
  1. Åpne nettleseren på HTC Desire X eller på datamaskinen
  2. Gå til www.google.com/accounts/recovery.
  3. Velg alternativet for innhenting av passordet ditt, og angi deretter e-postadressen eller brukernavnet som du bruker til å logge på Google-kontoen din.
  4. Klikk Fortsett.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å tilbakestille passordet.