Redigere fotografier og videoer

Rotere et fotografi

1. I Galleri, trykk på Min telefon.
  2. Bla til bildet du ønsker å redigere.
  3. Mens du ser på bildet i fullskjerm trykker du på bildet, og trykker deretter på Rediger > Roter venstre eller Roter høyre.

Beskjærer fotografi

1. I Galleri, trykk på Min telefon.
  2. Bla til bildet du ønsker å redigere.
  3. Mens du ser på bildet i fullskjerm, trykker du på bildet, og trykker deretter på Rediger > Beskjær. Du vil se en beskjæringsboks rundt fotografiet.
  4. Du kan:
    • Dra beskjæringsboksen til den delen av fotografiet du vil beskjære.
    • Trykk ned og hold kanten på beskjæringsboksen. Når det vises retningspiler, drar du fingeren innover eller utover for å endre størrelse på beskjæringsboksen.
  5. Trykk på Lagre.
Det beskårne fotografiet lagres som en kopi. Det originale bildet forblir uredigert.

Legge til bildeeffekter

1. I Galleri, trykk på Min telefon.
  2. Bla til bildet du ønsker å redigere.
  3. Mens du ser på bildet i fullskjerm, trykker du på bildet, og trykker deretter på Rediger > Effekter.
  4. Klikk på en effekt for å bruke den på fotografiet.
  5. Trykk på Lagre.
Det forbedrede fotografiet lagres som en kopi. Det originale bildet forblir uredigert.

Legge til egendefinerte bildeeffekter

Er de eksisterende fotoeffektene ikke helt hva du leter etter? Du kan gjøre dine egne fotoeffekter i Galleri.
Merk: Du kan bare legge effekter til fotoer som er lagret lokalt.
  1. I Galleri, trykk på Min telefon.
  2. Bla til bildet du ønsker å redigere.
  3. Trykk på bildet, og trykk deretter på Rediger.
  4. Trykk på Effekter.
  5. Trykk og hold den effekten du ønsker å tilpasse, og dra den til Tilpass.
    Merk: Du kan også trykke og holde en effekt og deretter dra den til en ny plassering.
  6. På skjermen Tilpassede effekter kan du gjøre følgende:
    • Gjør endringer i effekten ved å justere filtre som eksponering, metning, hvitbalanse og mer.
    • Bruk glidebryterne på utvalgte filtre for å justere intensiteten av effekten.
    • Omorganiser filtre for å tilpasse effekten. Trykk på og hold filteret du vil flytte. Deretter drar du det til en ny posisjon.
    • Fjern filtre. Trykk på og hold filteret du vil fjerne. Dra det deretter til Fjern.
    • Trykk for å legge til flere filtre og skape en mer kompleks effekt.
  7. Klikk på Ferdig for å bruke effektene på fotoet ditt.
    Tips: For å lagre dine egendefinerte effekter for fremtidig bruk, klikk på Lagre forhåndsinnstilling.

Trimme en video

Fjern uønskede scener fra en video du spilte inn på HTC Desire X.
  1. I Galleri-appens Album- eller Hendelser-visning, gå til videoen som du vil redigere.
  2. Mens du ser på video, trykker du på Mer > Trim.
  3. Dra de to trimglidebryterne dit du vil at videoen skal begynne og slutte.

Mens du drar en glidebryter, vil du se tidsmarkører og videorammer. Den ene i midten er start- eller sluttbildet.

4. Klikk på for å forhåndsvise videoen.
  5. Trykk på .
Den trimmede videoen blir lagret som en ny fil. Den originale videoen forblir uredigert.