Vise fotografier og videoer

1. På startsiden, trykk på > Galleri.
  2. Velg å vise bilder eller videoer som er lagret på HTC Desire X eller en onlinetjeneste.
  3. Bla frem til et album eller en gruppe bilder.
  4. Trykk på et fotografi eller en video for å vise elementet på full skjerm.

Vise fotoer og videoer etter hendelse

Vis bilder og videoer basert på når de ble tatt.
  1. I Galleri, trykk på Min telefon.
  2. Trykk på > Hendelser. Bilder og videoer som du har tatt med HTC Desire X er gruppert etter datoen de ble tatt.
  3. Trykk flisen for å vise alle bildene og videoene som er tatt på en bestemt dato.

Vise bilder etter plassering

Med Kartvisningen, kan du se bilder etter plassering.
  1. I Galleri, trykk på Min telefon.
  2. Trykk på Kart.
  3. Klyp skjermen eller panorer over kartet til (stedsindikator) vises. Stedsindikatoren viser hvor mange bilder som er tatt i det området.
    Merk: Bare bilder med geotagginformasjon vises på kartet.
  4. Trykk på stedsindikatoren. Bildene tatt i det samme området vises.
Tips:

Vil du vite hvor du tok et bestemt bilde? Mens du viser et bilde på fullskjerm, trykker du hvor som helst på skjermen og trykker deretter på Mer > Vis på kart. (Vis på kart er tilgjengelig når du har aktivert Geo-taggfotografier i Kamera.)

Starte bildevisning med fotografier

1. I Galleri, trykk på Min telefon.
  2. Gå til gruppen med bilder som du vil se.
  3. Klikk på Spill av.
Klikk på skjermen under bildevisning for å vise kontrollene. Klikk på for å sette preferanser for bildevisningen.