Legge til og administrere bokmerkene dine

Bokmerke en webside

Viktig: Bokmerk en webside i en vanlig nettleserskjerm (ikke når du bruker en inkognitofane).
  1. Mens du viser en webside, klikker du på > Legg til > Bokmerker.
  2. Rediger bokmerkenavnet hvis nødvendig.
  3. Under Konto, velg Lokalt hvis du vil lagre bokmerket på telefonen, eller velg en konto som du vil synkronisere den med.
  4. Under Legg til, kan du velge å lagre bokmerket til en ny mappe.
  5. Trykk på > og tilordne et mappenavn.
  6. Klikk på Ferdig.
Tips: Du kan også legge et bokmerke til startskjermbildet. Mens du viser en webside, klikker du på > Legg til > skrivebord.

Åpne et bokmerke

1. Mens du viser en webside, trykker du på > Bokmerker.
  2. I kategorien Bokmerker, navigerer du til bokmerket du vil åpne og klikker på det.
Tips: Ser du ikke bokmerket ditt? Trykk på og velg Alle bokmerker for å vise bokmerker lagret på HTC Desire X og de som er synkronisert med en onlinekonto.

Redigere et bokmerke

1. Mens du viser en webside, klikker du på > Bokmerker.
  2. I kategorien Bokmerker, klikker du på > Rediger.
  3. Klikk på til høyre for bokmerket du vil redigere.
  4. Skriv inn endringene og klikk deretter på Ferdig.

Synkronisere bokmerker med Google Chrome

Opprett bokmerker i datamaskinens Google Chrome-nettleser og synkroniser dem på HTC Desire X. Mer informasjon om Google Chrome finner du på http://support.google.com/chrome.
Viktig:
  • Når du bruker Google Chrome-nettleseren på datamaskinen, må du logge på Google-kontoen og sette opp Google Chrome-synkronisering.
  • Sørg for å være logget på din Google-konto hver gang du lagrer Google Chrome-bokmerker på datamaskinen.
  1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk deretter på > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Google.
  3. Klikk på Google-kontoen.
  4. Velg Internett-alternativet.