Søke på HTC Desire X og nettet

Du kan søke etter informasjon på HTC Desire X og på Internett ved hjelp av Google Søk. Start søket ditt ved å angi et søkeord eller ved å bruke Google Talesøk.
Tips: Noen apper, for eksempel Kontakter eller E-post, har sin egen søkefunksjon, som du kan bruke til å søke bare innenfor disse appene.

Utføre søk på Internett og HTC Desire X

1. På startskjermbildet klikker du på .
  2. Skriv inn det du vil søke etter i søkeboksen. Etter hvert som du skriver, vises samsvarende elementer i HTC Desire X og forslag fra Google-nettsøk.
  3. Hvis listen med forslag inneholder det du søker etter, klikker du på elementet for å åpne det i dets kompatible app.

Søke nettet med stemmen din

Bruk Google Talesøk for å finne informasjon på nettet bare ved å snakke til HTC Desire X.
  1. På startskjermbildet trykker du på > Talesøk.
    Tips: Dersom Google-søkelinjen er tilgjengelig på startskjermbildet, kan du også trykke på .
  2. Si hva du vil søke etter. Etter at du har snakket, vises samsvarende elementer fra Google-nettsøk.
  3. Hvis listen inneholder det du søker etter, klikker du på elementet for å åpne det i dets kompatible app. Ellers trykker du på Prøv igjen for å søke igjen.

Angi søkealternativer

1. På startskjermbildet klikker du på .
    Tips: Hvis du ikke kan finne Google-søkelinjen på startsiden, trykk på > Google.
  2. Trykk på for å skjule tastaturet, og trykk deretter på > Innstillinger for å stille inn følgende alternativer:
    • Tale. Still inn Google Talesøk-språket, taleuttak og mer.
    • Telefonsøk. Velg appene i HTC Desire X som du vil inkludere når du foretar et søk.
    • Personvern og kontoer. Behandle plasseringshistorikken din, aktiver nyelige nettsøk for å vise eller tøm søkehistorikken din.