Sende en tekstmelding (SMS)

1. På startskjermbildet klikker du på > Meldinger.
  2. Klikk på .
  3. Skriv inn et kontaktnavn eller mobilnummer i Til-feltet.
    Tips: Sende meldingen til en gruppe venner? Klikk på og velg deretter kontaktene du vil sende meldingen til.
  4. Klikk i boksen som inneholder teksten Legg til tekst, og skriv deretter meldingen.
  5. Klikk på Send, eller trykk på for å lagre meldingen som en kladd.
    Merk:
    • Det er en begrensning på antall tegn for en enkelt tekstmelding (vist over Send-knappen). Hvis du overstiger grensen, vil tekstmeldingen bli levert som én enhet, men du vil bli fakturert for mer enn én melding.
    • Tekstmeldingen din blir automatisk til en multimediemelding hvis du har oppgitt en e-postadresse for mottakeren, lagt til et meldingsemne, lagt ved et element eller skrevet en veldig lang melding.