KOMMUNIKASJON
Foreta et nødanrop
KOMMUNIKASJON

Miksi en saa tekstiviestejä yhteystiedoilta, jotka käyttävät iPhonea?

Jos olet juuri siirtänyt yhteystietosi kohteesta iPhone HTC-puhelimeen, yhteystietosi voivat edelleen lähettää sinulle tekstiviestejä iMessage-palvelulla, mutta ei SMS- tai MMS-viesteinä.
Saadaksesi heidän tekstiviestinsä HTC-puhelimeesi, sinun on kytkettävä iMessage-palvelu pois päältä iPhone-asetuksissa. Jos sinulla on muita Apple-laitteita, sinun on kytkettävä iMessage pois päältä myös niissä.

Tai siirry Apple-tukiprofiiliisi verkossa ja poista iPhone-laitteen ja muiden Apple-laitteiden rekisteröinti.

personer fant dette nyttig
no
*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x
Tusen takk!
BESLEKTEDE ARTIKLER