KOMME I GANG
Ordne applikasjonskategorier på nytt
KOMME I GANG

Ordne applikasjonskategorier på nytt

Du kan ordne kategoriene i bunnen av noen av applikasjonene for å prioritere informasjon du bruker ofte. Du kan også legge til eller fjerne kategorier.
  1. Åpne en applikasjon som har de vanlige kategoriene nederst på skjermbildet.
  2. Trykk og hold den gjeldende kategorien til skjermen endres og viser en melding om at kategoriene ordnes på nytt.
    Tips: Dersom du ikke ser noen kategorier på applikasjonen, klikk på > Rediger kategorier.
  3. Du kan:
    • Endre rekkefølgen på kategoriene. Trykk på og hold en kategori og dra den deretter til sin nye posisjon.
    • Dra en kategori inn i eller ut av den nederste raden for å legge den til eller fjerne den.
  4. Når du er ferdig, trykker du på .

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-personalizing-rearrange_app_tabs