APPER OG FUNKSJONER
Ta et panoramabilde
APPER OG FUNKSJONER

Etkö pysty käyttämään monen sormen eleitä sovelluksissasi?

Syynä tähän on, että Mediaeleet on otettu käyttöön oletuksena. Tämä tekee kolmen sormen eleen käytettäväksi pelkästään sisällön jakamiseen tai käytettäväksi HTC-sovelluksilla. Et voi käyttää monen sormen eleitä (eleitä, jossa käytetään kolmea tai useampaa sormea) muihin tarkoituksiin.
Voit käyttää usean sormen eleitä peleissä tai musiikki-instrumenttisovelluksissa poistamalla Mediaeleet-valinnan Asetukset > Näyttö ja eleet-kohdassa.

personer fant dette nyttig
Velg et problem fra rullegardinlisten:
no
*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x
Tusen takk!
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-camera-panoramic