Grunnleggende om kameraet
APPER OG FUNKSJONER

Grunnleggende om kameraet

Ta bilder øyeblikkelig, uten forsinkelse. Start kameraet direkte fra låst skjermbilde, selv om HTC Desire X er passordbeskyttet.
  1. Når skjermen er av, trykk på AV/PÅ.
  2. Dra Kamera-ikonet til låseskjermringen slik at du kan starte å ta fotoer og videoer med én gang.
    Tips: Fra startskjermbildet, kan du også klikke på Kamera for å starte det.

Bruk kontrollene på søkerskjermen for å legge til effekter, zoome inn eller ut, med mer.

Merk: Etter at du bruker Kamera (eller hvis du midlertidig forlater søkerskjermen), må du fremdeles låse opp HTC Desire X hvis du har en skjermlås.

Zooming

• Før du tar et foto eller en video, skyver du fingeren din på zoomelinjen for å zoome inn eller ut.
  • Når du spiller inn video, er zoomlinjen alltid på skjermen. Du kan fritt zoome inn eller ut under innspilling.

Velge en effekt

Bruk de tilgjengelige kameraeffektene for å få det til å se ut som om bildene dine er tatt gjennom spesialobjektiver eller -filtre. Du kan også bruke bestemte effekter i videoer.
  1. Klikk på .
  2. Rull gjennom de tilgjengelige effektene og klikk på én du liker.

Stille inn oppløsningen

1. I søkerskjermbildet klikker du på .
  2. Gjør ett av følgende:
    Endre fotooppløsning Trykk på Sideforhold og oppløsning, og velg deretter en bildeoppløsning.
    Endre videoppløsning Trykk på Videokvalitet, og velg en videooppløsning.

Velge en blitsmodus

Klikk på blitsikonet for å velge en blitsmodus.

Når du bruker Blits på eller Automatisk blits-modus, stiller kameraet intelligent inn den beste blitslysstyrken for fotoet ditt.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-camera-basics