Få batteriet til å vare lenger
Innstillinger og tjenester

Få batteriet til å vare lenger

Hvor lenge batteriet kan vare før det må lades på nytt, avhenger av hvordan du bruker HTC Desire X. HTC Desire X har en strømstyring som hjelper til med å forlenge batterilevetiden.

Når du trenger mer levetid fra batteriet ditt, kan du prøve noen av disse tipsene:

Kontroller batteriforbruket ditt

Når du følger med på batteriforbruket ditt kan du se hva som bruker mest strøm slik at du kan velge hva du vil gjøre med det. For detaljer, se .

Behandle tilkoblingene dine

• Slå av trådløse tilkoblinger som du ikke bruker.

For å slå på eller av tilkoblinger som mobil data, Wi-Fi eller Bluetooth, gå til Innstillinger og trykk på På/Av-bryterne for disse.

• Bytt til 2G når du ikke trenger en dataforbindelse.

Mer strøm brukes når du er i områder med dårlig dekning. Du kan midlertidig slå av datatilkoblingen din og bytte til GSM-nettverksmodus for å bruke mindre batteristrøm.

For å bytte til GSM-modus, gå til Innstillinger og trykk på Mobildata > Nettverksmodus > Kun GSM.

• Slå kun på GPS når en presis plassering er nødvendig.

For å forhindre at noen apper bruker GPS i bakgrunnen, holder du GPS-satellitter-innstillingen slått av. Bare slå på denne innstillingen når du har behov for din nøyaktige plassering mens du navigerer eller bruker stedsbaserte apper. Gå til Innstillinger og trykk på Plassering for å slå denne innstillingen på eller av.

Behandle skjermen din

Reduser lysstyrken, la skjermen gå i hvilemodus når den ikke er i bruk og holde det enkelt hjelper til med å spare batteristrøm.

• Bruk automatisk lysstyrke (standard) eller manuelt redusere lysstyrken.
  • Still inn skjermens tidsavbrudd til en kortere tid.
  • Still inn nettleseren til å automatisk dempe skjermen mens websider lastes inn. Åpne Internett-appen, og trykk deretter på > Innstillinger > Tilgjengelighet > Nedtonet skjerm ved innlasting av side.

For mer informasjon kan du se Innstillinger og sikkerhet og Personliggjøre.

Begrens bakgrunnsdata og synkronisering

Bakgrunnsdata og synkronisering kan bruke mye batteristrøm hvis du har mange apper som synkroniserer data i bakgrunnen. Det anbefales at du ikke lar apper synkronisere data for ofte. Bestem hvilke apper som kan stilles inn med lengre synkroniseringstider, eller synkroniser manuelt.

• I Innstillinger, trykk på Kontoer eller synkronisering og sjekk typer data som synkroniseres i dine online kontoer. Når batteriet begynner å bli tomt, kan du midlertidig deaktivere synkronisere noe data.
  • Hvis du har mange e-postkontoer, kan du vurdere å forlenge synkroniseringstiden til noen kontoer.

I E-post-appen, velg en konto, trykk på > Innstillinger > Synkronisering, send og motta, og juster deretter innstillingene under Synkroniseringstidsplan.

• Når du ikke reiser fra ett sted til et annet, synkroniserer du væroppdateringer for bare gjeldende plassering, i stedet for alle navngitte byer. Åpne Vær-appen, og trykk deretter på > Rediger for å fjerne unødvendige byer.
  • Smart valg av miniprogrammer.

Noen miniprogrammer synkroniserer data kontinuerlig. Du kan vurdere å fjerne de som ikke er viktige fra startskjermbildet ditt.

• I Play Butikk, trykk på > Innstillinger og fjern deretter Automatisk legg til miniprogrammer for å unngå at miniprogrammer på startskjermbildet automatisk legges til når du har installert nye apper. Også fjern Automatisk oppdater apper hvis du synes det er greit å oppdatere apper manuelt fra Play Butikk.

Andre tips

For å få enda litt mer batteristrøm, kan du prøve disse tipsene:

• Skru ned ringetonen og volum på media.
  • Minimer bruk av vibrasjon eller lydtilbakemelding. I Innstillinger, trykk på Lyd og velg hvilke du ikke trenger og kan deaktivere.
  • Kontroller innstillingene på appene da du kan finne flere muligheter for å optimere batteriet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-power-maximize_battery_life