KOMME I GANG
Få kontakter inn i HTC Desire X
KOMME I GANG

Få kontakter inn i HTC Desire X

Du kan legge til kontakter på HTC Desire X for flere kontakter.
Synkronisere med datamaskinen Synkroniser kontakter fra den gamle telefonen med datamaskinen, og bruk deretter HTC Sync Manager til å synkronisere HTC Desire X med datamaskinens Microsoft Outlook-, Outlook Express- eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter blir importert til HTC Desire X etter at du har logget deg på Google-kontoen. Du kan også opprette flere Google-kontakter direkte fra HTC Desire X.
Sosiale nettverkskontoer Logg på sosiale nettverk du liker for å importere kontaktinformasjon fra dem.
Telefonkontakter Du kan opprette og lagre kontakter direkte i HTC Desire X.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontakter til HTC Desire X.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC Desire X synkroniserer dine arbeidskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-server på arbeidsplassen din.
Overfør Bruk Overfør-appen for å overføre kontakter og annen data fra den gamle telefonen til HTC Desire X gjennom Bluetooth.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x