KOMME I GANG
Slå strømmen av eller på
KOMME I GANG

Käyttääkö HTC BlinkFeed liian paljon virtaa ja muistia?

HTC BlinkFeed on optimoitu toimimaan hyvin puhelimessa kuluttamatta liikaa akkua tai viemättä liikaa RAM-muistia.

Vaikka olisit asettanut kohteen HTC BlinkFeed päivittymään säännöllisesti, akkukäyttösi on kuta kuinkin sama kuin selatessa puhelimella materiaalia. Myös HTC BlinkFeed-sovelluksen RAM-muistin käyttö on matala. Tämä on kuitenkin HTC BlinkFeed-sovellukseen valittujen syötelähteiden määrän mukainen.

personer fant dette nyttig
Velg et problem fra rullegardinlisten:
no
*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x
Tusen takk!
BESLEKTEDE ARTIKLER