Batteri

Fjerne batteriet

Viktig: Før du bruker HTC Desire X for første gang, må du fjerne den tynne filmen under batteriet.
  1. Ta av bakdekselet.
  2. Løft batteriet ut av batterirommet med tommelen eller fingeren.

Sette inn batteriet

Viktig: Bruk bare de original batteriene som fulgte med i esken, eller erstatninger som vi anbefaler.
  1. Ta av bakdekselet.
  2. Sett inn batteriet (med de synlige kobberkontaktene først) i batterirommet.

Lade batteriet

Før du slår på og begynner å bruke HTC Desire X, anbefales det at du lader batteriet.
Viktig:
  • Batteriet er allerede installert i HTC Desire X ved levering. Det er satt inn en tynn film mellom batteriet og batterirommet. Du må fjerne denne filmen før du kan lade batteriet.
  • Bare batterieliminatoren og USB-kabelen må brukes til å lade batteriet.
  • Ikke fjern batteriet fra HTC Desire X mens du lader det ved hjelp av strøm- eller billader.
  1. Sett inn den lille enden av USB-kabelen i USB-kontakten.
  2. Sett inn den andre enden av USB-kabelen i batterieliminatoren.
  3. Plugg inn batterieliminatoren i en stikkontakt for å begynne å lade batteriet.
Merk: Av sikkerhetshensyn stopper ladningen av batteriet hvis det blir for varmt.