Nullstille telefonen

Foreta en fabrikktilbakestilling for å få telefonen tilbake til sin opprinnelige stand før første gang du slo den på.

Hvis du gir telefonen videre til noen andre, eller hvis telefonen har et vedvarende problem som ikke kan løses, kan du foreta en tilbakestilling til fabrikkdata (også kalt en hard tilbakestilling). En fabrikktilbakestilling bør du ikke foreta uten å ha tenkt deg nøye om. Den vil slette alle dine data og tilpassede innstillinger permanent og vil fjerne eventuelle programmer du har lastet ned og installert. Før en fabrikktilbakestilling må du sørge for å sikkerhetskopiere alle data og filer du vil beholde.

Utføre en fabrikktilbakestilling via innstillinger

Den mest praktiske måten å foreta en fabrikktilbakestilling på er via telefoninnstillingene.

1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på SD-kort og telefonlagring > Fabrikkinnstillinger.
  3. Klikk på Nullstill telefonen, og klikk deretter på Slett alt.

Utføre en fabrikktilbakestilling ved hjelp av telefonknappene

Hvis du ikke kan slå på telefonen eller få tilgang til telefoninnstillingene, kan du fortsatt utføre en fabrikktilbakestilling ved hjelp av telefonknappene.

1. Med telefonen slått av trykker du på og holder knappen VOLUM NED og trykker deretter kort på AV/PÅ-knappen.
  2. Vent på at skjermbildet med de tre Android-bildene vises, og slipp deretter VOLUM NED-knappen.
  3. Trykk på VOLUM NED for å velge FABRIKKSTILBAKESTILLING, og trykk deretter på AV/PÅ-knappen.