Beskytte SIM-kortet ditt med en PIN-kode

Legg til et ekstra lag med sikkerhet på telefonen ved å tildele en PIN-kode til SIM-kortet ditt.

Sørg for at du har leverandørens standard PIN-kode for SIM-kortet før du fortsetter.
  1. På startskjermbildet trykker du på MENU, og deretter klikke på Innstillinger > Sikkerhet.
  2. Klikk på Sett opp SIM-kort-lås, og velg deretter Lås SIM-kortet.
  3. Skriv inn standard PIN-kode for SIM-kort, og velg deretter OK.
  4. For å endre PIN-koden for SIM-kort velger du Endre SIM-PIN-kode.
    Merk: Nødsamtaler kan foretas når som helst, uten at det kreves PIN-kode.

Gjenopprette et SIM-kort som har blitt sperret

Hvis du skriver inn feil PIN-kode flere ganger enn maksimalt antall tillatte forsøk, blir SIM-kortet ​“‍PUK-låst”.

Du trenger en PUK-kode for å gjenopprette tilgang til telefonen. Denne koden kan du ha fått av mobiloperatøren din da du mottok SIM-kortet.
  1. På skjermbildet Telefonoppringing angir du PUK-koden og klikker på Neste.
  2. Skriv inn den nye PIN-koden du vil bruke, og klikk deretter på Neste.
  3. Angi den nye PIN-koden igjen, og klikk på Neste.