Bruke Bilpanel

Du har enkel tilgang til footprints, interessepunkter og steder i nærheten med Bilpanel, så kan du starte navigeringen for å få vist hvordan du kommer deg dit.
Fra Startskjermbildet klikker du på > Bilpanel.
Søk etter en destinasjon å gå til.
Velg et footprint for å angi det som destinasjon.
Kontroller plassene du har søkt etter tidligere, og velg ett du vil angi som destinasjon.
Angi Bilpanel-alternativer.
Kontroller interessepunkter nær din gjeldende plassering, og velg ett du vil angi som destinasjon.
Foreta et telefonanrop.

Fortsetter Bilpanel å åpne av seg selv når du bruker en mini-til-mikro-USB-konverterer?

Hvis du kobler en mini-USB-strømadapter eller billader til telefonen gjennom en mini-til-mikro-USB-konverterer, kan telefonen feiltolke dette som en tilkobling av bilmonteringssettet (pga. den ulike tilordningen av kontaktpinner på mini-USB-strømadapteren eller billaderen) og automatisk vise Bilpanel.

Slik kan du forhindre at Bilpanel åpnes automatisk:

1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Dokk, og fjern deretter avmerkingen for Autostart.

Bruke telefonen sammen med bilmonteringssettet

Hvis du kjøpte det dedikerte bilmonteringssettet for telefonen, kan du bruke den medfølgende bilholderen til å montere telefonen sikkert inne i bilen og bruke telefonen mens du kjører. Se guiden for bilmonteringssettet hvis du vil ha instruksjoner for installering av bilholderen og montere telefonen på riktig måte i holderen.

Når du monterer telefonen i bilmonteringssettet, åpnes bilpanelet automatisk.
Merk: Når telefonen er i holderen og ikke er koblet til et Bluetooth-bilmonteringssett eller -headset, slås telefonens høyttalertelefon automatisk på når du foretar eller besvarer et telefonanrop.

Koble automatisk til et Bluetooth-bilmonteringssett eller -headset

Du kan angi at telefonen skal koble automatisk til Bluetooth-bilmonteringssettet eller Bluetooth-headsettet, hvis et slikt er paret med telefonen, hver gang du setter telefonen i bilholderen.
  1. I bilpanelet klikker du på Innstillinger > Bilmonteringssett.
  2. Merk av for Autotilkobling.
  3. Hvis du har mer enn ett Bluetooth-bilmonteringssett eller -headset paret med telefonen, klikker du på Standardenhet for å velge Bluetooth-bilmonteringssettet eller -headsettet du vil bruke.

Før du setter telefonen i bilholderen, må du sørge for at telefonen og det parede Bluetooth-bilmonteringssettet eller -headsettet er slått på.