Finne plasseringen din og hva som er omkring deg
APPER OG FUNKSJONER

Finne plasseringen din og hva som er omkring deg

1. På startskjermbildet klikker du på > Locations. Du kan se din gjeldende plassering rett under kategorinavnet.
  2. Trykk på MENU, og klikk deretter på Mitt plassering for å oppdatere din gjeldende plassering, eller klikk på Kart for å vise din aktuelle plassering på kartet.
  3. Velg en kategori du er interessert i for å se stedene i nærheten. Stedene er oppført i henhold til avstanden fra din aktuelle plassering.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd