Angi en sang som ringetone
Beskjær en sang og bruk den som ringetone.

Angi en sang som ringetone

Du kan velge en sang fra biblioteket i Musikk-applikasjonen og angi den som telefonens ringetone eller en ringetone for en bestemt kontakt.

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Klikk på for å gå til biblioteket.
  3. I biblioteket velger du sangen du vil bruke som ringetone, og avspiller den deretter.
  4. På skjermbildet Spilles nå trykker du på MENU og klikker på Mer > Bruk som ringetone.
  5. Hvis du valgte en MP3-sang, kan du trimme den først og angi den beskårne delen som ringetone.
  6. I alternativmenyen Bruk som ringetone klikker du på Ringetone eller Kontaktringetone. Hvis du velger Kontaktringetone, må du på neste skjermbilde velge kontaktene du vil knytte til sangen.

Beskjære en MP3-ringetone

Musikk-applikasjonen har en innebygd ringetonebeskjærer. Du kan trimme en MP3-sang og angi en del av den som din ringetone.
  1. På skjermbildet Spilles nå trykker du på MENY og klikker på Mer > Bruk som ringetone > Trim ringetonen.
  2. Bruk skjermkontrollene til å trimme ringetonen.
    Dra de to trimgliderne omtrent dit du vil ha ringetonen skal begynne og slutte.
    Klikk på venstre og høyre piltaster for å angi ringetonens start- og sluttpunkter mer nøyaktig.
    Markørene vises der ringetonen starter og slutter.
  3. Når du er ferdig med trimmingen, klikker du på Angi som. Velg deretter om du vil bruke den trimmede sangen som din Ringetone eller Kontaktringetone.

Sjekke om sangen ble lagt til som ringetone

1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. På skjermbildet Innstillinger klikker du på Lyd > Ringetone.
Sangen bør være i ringetonelisten og valgt.