Lytte på musikk

Lytt på sanger og musikk på telefonen ved hjelp av Musikk-applikasjonen.

Viktig: Du må kopiere musikkfiler til lagringskortet først for å bruke Musikk-applikasjonen til å spille av musikk.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk. Musikk-applikasjonen åpnes i skjermbildet Spilles nå.
  2. Sveip fingeren til venstre eller høyre over skjermen for å gå til neste eller forrige musikkalbum.
  3. Klikk på skjermkontrollene for å kontrollere musikkavspilling, velge en sang du vil spille av, gjenta sanger og annet.
Slå tilfeldig rekkefølge av eller på. (Tilfeldig rekkefølge er av når knappen er grå.)
Trykk og dra fingeren over fremdriftslinjen for å hoppe til en del av sangen.
Gå til biblioteket.
Bytt mellom å vise Spilles nå-listen og Spilles nå-skjermbildet. Du kan flytte sanger i listen Spilles nå.
Hygg deg med god surroundlydfølelse. Velg mellom Dolby og SRS. Eller, hvis du bruker et headset, kan du også velge mellom forskjellige forhåndsinnstilte equalizerinnstillinger.
Prøv de ulike gjentakelsesmodusene: gjenta alle sanger, gjenta aktuell sang og ikke gjenta.

Spille av musikk fra skjermlås

Mens du lytter på musikk og skjermen slås av, trykker du på AV/PÅ-knappen for å slå på skjermen igjen og kontrollere musikkavspilling direkte på den låste skjermen.
Hvis du ikke ser avspillingskontrollene på den låste skjermen, klikker du hvor som helst på skjermen for å vise dem.
Tips: Du kan også pause musikkavspilling direkte fra varslingspanelet.

Bla gjennom album i landskapsvisning

Når du vender telefonen på siden, får du en bredere visning av skjermen og kan lett bla gjennom albumene.
  • Hvis du har mange album, bla til venstre eller høyre over skjermen for å skumme raskt gjennom dem.
  • Hvis du vil se på ett album om gangen, skyver du fingeren til venstre eller høyre.
  • Klikk på for å se sanglisten for gjeldende album.

Om Musikk-widgeten

Du kan bruke Musikk-widgeten til å spille musikk direkte fra startskjermbildet.