Dele fotografier og videoer på Internett
APPER OG FUNKSJONER
Registrer de ubetalelige øyeblikkene på HD, og del dem på Facebook eller YouTube.

Dele fotografier og videoer på Internett

Ved hjelp av Galleri-applikasjonen kan du dele fotografier og videoer på sosiale nettverk.
Merk: Du kan også bruke Kamera- eller Videokamera-applikasjonen til å dele et fotografi eller en video rett etter innspillingen.

Dele fotografier eller videoer på Facebook

Viktig: Du må være logget på kontoen din for å kunne laste opp fotografier eller videoer.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Galleri.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på og velg deretter Facebook for HTC Sense.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Angi en ulik bildetekst for hvert fotografi eller hver video. Du kan også tagge venner på fotografier. Klikk på Merk dette fotografiet, og klikk på delen der vennen din er. Fra listen velger du hvem du vil tagge.
  6. Skyv til venstre for å gå til neste bilde.
  7. Klikk på Last opp.
  8. Velg hvilket album du vil laste opp til, og angi personverninnstillinger for fotografiene eller videoen som er lastet opp.
  9. Klikk på Ferdig.

Dele fotografier og videoer på Flickr

Viktig: Du må være logget inn på din Flickr konto for å kunne laste opp bilder eller videoer.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Galleri.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på , og klikk deretter på Flickr.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Angi en ulik tittel og beskrivelse på hvert fotografi eller hver video. Du kan også tagge venner på fotografier. Klikk på Merk dette fotografiet, og klikk på delen der vennen din er. Fra listen velger du hvem du vil tagge.
  6. Skyv til venstre for å gå til neste bilde.
  7. Klikk på Last opp.
  8. Velg hvilket album du vil laste opp til, og angi personverninnstillinger for fotografiene eller videoen som er lastet opp.
  9. Klikk på Ferdig.

Dele fotografier på Picasa

Viktig: Du må være logget inn på en Google konto for å kunne laste opp bilder til Picasa bildeorganiseringstjeneste.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Galleri.
  2. Klikk på albumet med bildene som du vil dele.
  3. Klikk på , og klikk deretter på Picasa.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Angi en bildetekst for fotografiene du laster opp.
  6. Velg online-albumet der du vil laste opp fotografiene, eller klikk på for å opprette et nytt album.
  7. Klikk på Last opp.
Du kan vise fotografiene online på http://picasaweb.google.com.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-gallery-share_photos_videos_on_web