Velge et album
APPER OG FUNKSJONER

Velge et album

På startskjermbildet klikker du på > Galleri. Galleri-applikasjonen åpnes i skjermbildet Album der fotografier og videoer er organisert etter album for enkel visning.

Følgende er forhåndsdefinerte album:

• Kamerabilder lar deg vise fotografier og videoer som er lagret i kameraets mappe.
  • Mine favoritter lar deg gruppere gruppebilder og videoer som du har satt som dine favoritter.
  • Alle fotografier lar deg vise alle fotografier som er lagret i alle mappene på lagringskortet.
  • Alle videoer lar deg vise alle videoer som er lagret i alle mappene på lagringskortet.
  • Alle nedlastinger lar deg vise fotografier og videoer du har lastet ned.

Mappene på lagringskortet som inneholder fotografier og videoer, vil også behandles som album og føres opp under de forhåndsdefinerte albumene. De faktiske mappenavnet vil brukes som albumnavn.

Merk: Hvis det finnes fotografier eller videoer under rotbanen til lagringskortet (som ikke ligger i mapper), vil de grupperes under albumet Annen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd