Grunnleggende om Bluetooth

Slå Bluetooth av eller på

1. På startskjermbildet trykker du på MENU, og deretter klikke på Innstillinger > Trådløst og nettverk.
  2. Merk av eller fjern merket for Bluetooth.
Enda enklere er det å slå Bluetooth av eller på med Bluetooth-widgeten på startskjermbildet.
Merk: Spar strøm ved å slå av Bluetooth når det ikke er i bruk. Du må også slå av på steder der en trådløs enhet er forbudt, for eksempel om bord på fly og på sykehus.

Endre navn på telefonen

Telefonnavnet identifiserer telefonen for andre enheter.

1. På startskjermbildet trykker du på MENU, og deretter klikke på Innstillinger > Trådløst og nettverk.
  2. Klikk på Bluetooth-innstillinger.
  3. Hvis Bluetooth ikke er avmerket, merker du av for alternativet for å slå på Bluetooth.
  4. Klikk på Enhetsnavn.
  5. Skriv inn telefonens navn i dialogboksen, og klikk deretter på OK.