Bruke telefonen som trådløs ruter
Innstillinger og tjenester
Bruk Wi-Fi på notisboken din hvor som helst. Bruk telefonen som en trådløs ruter.

Bruke telefonen som trådløs ruter

Del datatilkoblingen med andre enheter ved å gjøre om telefonen til en trådløs ruter.

Sørg for at telefonens datatilkobling er slått på før du bruker den som en trådløs ruter.
  1. På startskjermbildet trykker du på MENU, og deretter klikke på Innstillinger > Trådløst og nettverk.
  2. Klikk på Innstillinger for portabelt Wi-Fi hotspot.
  3. Angi et navn på ruter eller bruk standard-ruternavnet.
  4. Velg typen Sikkerhet, og angi passordet (nøkkelen) for den trådløse ruteren. Hvis du valgte Ingen i Sikkerhet, trenger du ikke å angi et passord.
    Merk: Passordet er nøkkelen som andre personer må angi på sin enhet for å koble til og bruke telefonen som en trådløs ruter.
  5. Merk av for Portabelt Wi-Fi hotspot for å slå på telefonens trådløse ruter.

Telefonen er klar til å brukes som en trådløs ruter når du ser på statuslinjen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-internet_connections-use_phone_as_wireless_router