Koble telefonen til Internett gjennom en datamaskin (Internett-gjennomgang)
Innstillinger og tjenester

Koble telefonen til Internett gjennom en datamaskin (Internett-gjennomgang)

Hvis du ikke har en dataplan for telefonen eller ikke har tilgang til et Wi-Fi-nettverk, kan du fortsatt gå online på telefonen ved hjelp av datamaskinens Internett-tilkobling.

Før du kan bruke telefonen som modem, må du sørge for å installere HTC Sync på datamaskinen først.
  1. Sørg for at datamaskinen er koblet til Internett.
    Viktig: To ting å sjekke for datamaskinens Internett-tilkobling. For det første anbefaler vi at du slår av det lokale nettverkets brannmur. For det andre, hvis datamaskinen er koblet til Internett via PPP (f.eks, oppringt forbindelse, xDSL eller VPN), vil Internett-gjennomgang bare støtte TCP-protokoll.
  2. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  3. På skjermbildet Koble til PC velger du Internett-gjennomgang og klikker på Ferdig.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd