Bruke telefonen som et modem (USB-tilknytning)

Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig for datamaskinen? Det er ikke noe problem. Bruk telefonens datatilkobling til å koble til Internett ved hjelp av datamaskinen.

SIM-kortet må være satt inn i telefonen før du kan bruke datatilkoblingen.

Før du kan bruke telefonen som modem, må du sørge for å installere HTC Sync på datamaskinen først.

1. Sørg for at telefonens datatilkobling er slått på.
  2. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  3. På skjermbildet Koble til PC velger du USB-tilknytning og klikker på Ferdig.