KOMMUNIKASJON
Arbeide med Exchange ActiveSync e-post
KOMMUNIKASJON

Arbeide med Exchange ActiveSync e-post

Hvis du synkroniserer telefonen med din Exchange ActiveSync jobbkonto, kan du lese, svare på, sende og administrere e-post på samme enkle måte som med en POP3/IMAP-konto. I tillegg kan du bruke noen kraftige Exchange-funksjoner.

Flagge en e-postmelding

• Mens du viser innboksen, klikker du på ikonet med hvitt flagg som vises til høyre for en e-postmelding. Ikonet blir rødt etter at du har flagget e-postmeldingen.
  • Mens du leser en e-postmelding, kan du også klikke på flaggikonet i e-posten.

Angi statusen Borte fra kontoret

Du kan også angi din status for Borte fra kontoret og autosvarmeldingen direkte fra telefonen.

1. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Trykk på MENU og klikk på Mer > Borte fra kontoret.
  3. Klikk i boksen, og merk av for Borte fra kontoret.
  4. Angi datoer og klokkeslett for perioden du vil være borte fra kontoret.
  5. Angi autosvarmeldingen.
  6. Klikk på Lagre.

Sende en møteforespørsel

1. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  2. Gå til kategorien Møteinnkallinger og klikk på Ny møteinnkalling.
  3. Angi møtedetaljene.
  4. Klikk på Send.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd