KOMMUNIKASJON
Administrere e-postmeldinger
KOMMUNIKASJON

Administrere e-postmeldinger

Slette en e-postmelding

1. I innboksen trykker du på og holder meldingen du vil slette.
  2. På alternativmenyen klikker du på Slett.

Velge flere e-postmeldinger

1. Klikk på avmerkingsboksene for e-postmeldinger for å merke dem.
  2. Velg hva du vil gjøre med de valgte meldingene: Marker som ulest, Slett eller Flytt til en annen mappe.
Merk: Du kan ikke flytte e-postmeldinger når du er i den forente (Alle kontoer) innboksen.

Flytte flere e-postmeldinger til en annen mappe

1. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  2. Gå til kategorien Mottatt eller en hvilken som helst annen kategori (bortsett fra kategorien Samtaler).
  3. Klikk på avmerkingsboksene i e-postmeldingene du vil flytte.
  4. Klikk på Flytt til, og klikk på mappen du vil flytte e-postmeldingene til.

Flytte en e-postmelding etter lesing

I den åpne meldingen trykker du på MENU og klikker på Mer > Flytt til. Klikk på mappen du vil flytte e-postmeldingen til.

Slette alle meldinger

1. Klikk på avmerkingsboksen i en hvilken som helst e-melding.
  2. Trykk på MENU, og klikk deretter på Merk alt.
  3. Klikk på Slett.

Bytte til andre e-postmapper

1. Trykk på MENU og klikk på Mapper.
  2. Klikk på e-postmappen med meldingene du vil vise.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd