Facebook-applikasjon
APPER OG FUNKSJONER

Facebook-applikasjon

Facebook-applikasjonen på telefonen lar deg holde kontakten med vennene dine på Facebook. Det tilbyr de fleste funksjonene du er kjent med når du bruker Facebook på datamaskinen.

Med Facebook-applikasjonen kan du:

• Dele dine tanker og sjekke andre personers statusoppdateringer.
  • Vise vennelisten og skrive på noens vegg.
  • Kommentere og like en venns posting.
  • Vise andre personers personlige informasjon, medregnet fotoalbum.
  • Sjekke dine Facebook-varslinger.
  • Ta et bilde og laste det rett opp til Facebook-kontoen.

Bruke Facebook-applikasjonen

1. På startskjermbildet klikker du på > Facebook.
  2. Hvis dette er første gang du bruker Facebook, følger du instruksjonene på skjermen for å logge deg på Facebook-kontoen.
  3. På skjermbildet Nyhetsfeeder klikker du for å få tilgang til de andre funksjonene.
Tips:
  • Mens du er på startskjermbildet i Facebook trykker du på MENU og velger Innstillinger for å angi oppdaterings- og varslingsalternativer.
  • På noen Facebookskjermbilder kan du trykke på og holde et element for å åpne en alternativmeny.

Legge til Facebook-widgeten

Legg til Facebook-widgeten på Startskjermbildet så du lett kan poste oppdateringer og sjekke statusoppdateringene til vennene dine.
Merk: Widgeten vil bare koble til Facebook-kontoen som du logget deg på i Facebook-applikasjonen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd