Synkronisere med en Google-konto

Når du logger på din Google konto, kan du synkronisere Gmail og dine Google kontakter og kalendere mellom telefonen og nettet. Du må også logge på en Google konto for å bruke Google applikasjoner som for eksempel Google Talk og Android Market.
Merk: Hvis du hoppet over å logge på en Google konto første gang du satte opp telefonen, kan du få problemer når du bruker visse Google applikasjoner. Hvis disse problemene vedvarer, må du kanskje tilbakestille telefonen til fabrikkstand og legge inn dine Google kontodetaljer når du setter opp telefonen på nytt.

Legge til flere Google-kontoer

Du kan legge til mer enn én Google-konto på telefonen. Imidlertid kan etterfølgende Google-kontoer bare synkronisere kontakter, e-post og kalenderhendelser. Andre Google-tjenester bruker den første Google-kontoen du la til.
  1. Fra Startskjermbildet trykker du på MENU og velger deretter Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Legg til konto > Google.
  3. Følg skjerminstruksjonene for å logge deg på en konto eller opprette en ny konto.

Glemt passordet til Google-kontoen?

Du trenger ditt Google konto-passord for å synkronisere Gmail. Kalender og Google kontakter på telefonen din. Du trenger også dette passordet til å bruke Google Talk og laste ned applikasjoner fra Android Market. Hvis du har glemt passordet til din Google-konto, kan du prøve å finne det igjen ved å gå til Google webområde.
  1. På telefonen eller datamaskinen åpner du nettleseren og går til https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Skriv inn e-postadressen eller brukernavnet du bruker til å logge deg på Google-kontoen, og klikk på Send inn.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å tilbakestille passordet.
Hvis du ikke har en alternativ e-postadresse eller ikke har tilgang til e-postkontoen du brukte til å opprette Google-kontoen, kan du tilbakestille Google-kontoen etter 24 timer ved å svare på sikkerhetsspørsmålet for gjenfinning av passord.