Om online-kontoer
Innstillinger og tjenester

Om online-kontoer

Telefonen din kan synkronisere med en rekke sosiale nettverkssteder og e-postkontoer.

Dette er noen typer informasjon som telefonen din kan synkronisere med dine onlinekontorer:

• Gmail og Exchange ActiveSync e-post.
  • Google og Exchange ActiveSync kontakter så vel som dine venners kontaktopplysninger på Facebook og deres Twitter-profiler.
  • Kalenderhendelser fra din primære Google-konto, fra Exchange ActiveSync og fra din Facebook-konto.
  • Statusoppdateringer og koblinger delt av vennene dine og deg selv på sosiale nettverk som Facebook og Twitter.
  • Flickr og Facebook opplasting av fotografier.
Merk: Du kan sette opp en Exchange ActiveSync -konto på telefonen din, enten i Mail-applikasjonen eller i innstillingene for Kontoer og synkronisering.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd