KOMME I GANG
Kopiere tekst, slå opp informasjon og dele
KOMME I GANG
Fant du noe spennende på Internett? Del det.

Kopiere tekst, slå opp informasjon og dele

I applikasjoner som for eksempel nettleseren og Mail, kan du merke tekst og velge hva du vil gjøre med den.

Merke tekst

1. Trykk på og hold et ord.
  2. Dra start- og sluttmarkørene for å fremheve den omkringliggende teksten du vil merke.
Tips: Hvis du vil merke tekst i en kobling, trykker du på og holder koblingen og klikker på Kopier lenke-URL.

Kopiere og lime inn tekst

1. Når du har merket teksten du vil kopiere, klikker du på  .

Den merkede teksten kopieres deretter til utlklippstavlen.

2. I et tekstinntastingsfelt (for eksempel når du skriver en melding) trykker du på og holder på punktet der du vil lime inn teksten.
  3. Klikk på Lim inn.

Søke etter eller oversette tekst

1. Når du har merket teksten du vil søke etter eller oversette, trykker du på ?.
  2. Klikk på en av følgende kategorier:

Google-søk

Se etter beslektet informasjon ved hjelp av Google-søk, basert på teksten du merket.

Wikipedia

Se etter tilknyttet informasjon på Wikipedia, basert på teksten du merket.

Google oversetter

Oversetter teksten til et annet språk.

Google Dictionary

Slå opp den valgte teksten i ordlisten.

Lime inn tekst i en ny melding eller en statusoppdatering for et sosialt nettverk

1. Når du har merket teksten du vil dele, klikker du på  .
  2. Velg et alternativ for å lime inn den merkede teksten i en ny e-post-, tekst- eller multimediemelding eller i statusoppdateringen for et sosialt nettverk, for eksempel Twitter.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-text_selection-copy_lookup_share_text