Kontrollere informasjon om telefonen
Innstillinger og tjenester

Kontrollere informasjon om telefonen

1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om telefonen.
  3. Merk ett av følgende:
    Oppdateringer av systemprogramvare Aktiver eller deaktiver automatiske søk etter programvareoppdateringer for telefonen. Du kan også klikke på Sjekk nå hvis du vil se etter programvareoppdateringer manuelt.
    Nettverk Kontroller informasjon om mobiloperatøren og servicestatus.
    Telefonidentitet Kontroller informasjon om telefonen og SIM-kortet du bruker.
    Batteri Kontroller informasjon om batteriet, for eksempel gjeldende batterinivå, status og hvilke programmer som bruker batteriet.
    Maskinvareinformasjon Kontroller Wi-Fi MAC- og Bluetooth-adresser.
    Programvareinformasjon Kontroller versjonen og annen informasjon om Android-plattformen som brukes av telefonen. Du kan også sjekke versjonen av nettleseren.
    Juridisk informasjon Les juridisk informasjon fra HTC og Google, og lisensene som brukes av telefonen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd