Håndtere minne

Kontrollere hvor mye telefonminne som er tilgjengelig for bruk

1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på SD-kort og telefonlagring. Det tilgjengelige telefonminnet vises under Intern lagringsplass.

Kontrollere den tilgjengelige lagringskortplassen

1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på SD-kort og telefonlagring. Den totale og tilgjengelige lagringskortplassen vises under Minnekort.

Tømme applikasjonens buffer og data

1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Applikasjoner > Administrer applikasjoner.
  3. I skjermbildet Administrer applikasjoner skifter du til kategorien Kjørende og velger en applikasjon.
  4. På skjermbildet Applikasjonsinformasjon klikker du på Fjern data og/eller Fjern hurtigbuffer.

Avinstallere tredjepartsapplikasjoner

Du kan ikke avinstallere applikasjoner som er forhåndsinstallert på telefonen.
  1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Applikasjoner > Administrer applikasjoner.
  3. I kategorien Nedlastet klikker du på applikasjonen du vil avinstallere.
  4. På skjermbildet Applikasjonsinformasjon klikker du på Avinstaller.

Kopiere applikasjoner til eller fra lagringskortet

Flytt applikasjoner som du har lastet ned til telefonens lagringskort hvis telefonens minne begynner å gå tomt. Hvis lagringskortet begynner å bli fullt, kan du også flytte applikasjoner på lagringskortet til telefonen.
Merk: Du kan bare flytte applikasjoner som ikke er forhåndsinstallert på telefonen.
  1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Applikasjoner > Administrer applikasjoner.
  3. I kategorien Nedlastet klikker du på applikasjonen du vil flytte.
  4. På skjermbildet Applikasjonsinformasjon velger du Flytt til Minnekort eller Flytt til telefonen.