Optimalisere telefonens batterilevetid

Du kan angi at telefonen automatisk skal bytte til strømsparingsmodus når batteriet når et bestemt ladenivå.
  1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Strømsparing.
  3. Merk av for Aktiver strømsparing.
  4. Klikk på Slå på strømsparing på, og velg deretter når du vil bytte til strømsparingsmodus.
  5. Under Strømsparingsinnstillinger angir og velger du telefonens virkemåte når telefonen skal bytte til strømsparingsmodus.

Bruke GSM-nettverket til mobiloperatøren

Bytt til å bruke GSM-nettverket til mobiloperatøren hvis du ikke bruker en datatilkobling til å koble deg til Internett. Tilkobling til mobiloperatørens GSM-nettverk forbruker mindre batteristrøm.
  1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Trådløst og nettverk > Mobile nettverk > Nettverksmodus.
  3. Klikk på Bare GSM.

Sjekke strømforbruket til applikasjoner

1. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om telefonen > Batteri > Batteribruk.