Innstillinger på telefonen
Innstillinger og tjenester

Innstillinger på telefonen

Kontroller og tilpass telefoninnstillinger på skjermbildet Innstillinger.
På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
Personliggjør Gjør telefonen til din helt egen med de forskjellige tilgjengelige personifiseringsalternativene.
Trådløst og nettverk Sett opp telefonens trådløse tilkoblinger, som for eksempel Wi-Fi, datatilkobling og Bluetooth, aktiver Flymodus med mer.
Ring Sett opp ringetjenester som talepost, viderekobling, samtale venter og nummervisning.
Lyd
  • Velg lyder du vil bruke til telefonringetone og varslinger.
  • Juster medieavspillingsvolum.
  • Sett til lavere ringevolum når du flytter telefonen mens den ringer, få telefonen til å ringe høyere når den ligger i en veske eller lomme, og slå på høyttalertelefonen når du legger telefonen over på siden.
Skjerm Angi visningsinnstillinger som automatisk skjermretning, lysstyrke, skjermtidsavbrudd og andre ting.
Kontoer og synkronisering
  • Logg inn eller ut av sosiale nettverkskontoer, Google-kontoen og Exchange ActiveSync-kontoen.
  • Du kan også håndtere synkronisering og andre innstillinger for kontoene dine.

Location Velg kildene du vil bruke til å fastslå plasseringen din.
Søk Velg elementer som skal inkluderes når du foretar et søk på telefonen, og angi Google søkealternativer.
Personvern Velg automatisk sikkerhetskopiering av enkelte innstillinger på telefonen (f.eks. Wi-Fi-passord eller bokmerker) til Google-servere ved bruk av Google-kontoen slik at du kan gjenopprette dem ved behov.
Koble til PC
  • Angi en standard USB-tilkoblingstype du vil bruke hver gang du kobler telefonen til datamaskinen.
  • Eller merk av for Spør meg for å sette telefonen til alltid å vise skjermen for valg av USB-tilkoblingstype.
Sikkerhet Angi en skjermlås, aktiver SIM-kortlåsen eller administrer telefonens lagring av påloggingsdetaljer.
Dokk Hvis du har kjøpt bilmonteringssettet, kan du velge virkemåte når du monterer telefonen i bilmonteringssettet.
Strømsparing Slå på strømsparing for å bytte automatisk til strømsparingsmodus når batterinivået går ned til det angitte nivået.
Applikasjoner Administrer kjørende applikasjoner, flytt applikasjoner til eller fra lagringskortet og installer eller avinstaller programmer.
SD-kort og telefonlagring
  • Kontroller det tilgjengelige lagringskortet og telefonminnet.
  • Fra dette skjermbildet må du demontere lagringskortet før du fjerner det fra telefonen.
  • Du kan også foreta en fabrikktilbakestilling.
Dato og tid Angi datoen og klokkeslettet, tidssonen og dato- eller klokkeslettformatet.
Språk og tastatur Angi operativsystemets språk og region. Du kan også angi alternativer for skjermtastatur.
Tilgjengelighet Dette alternativet vises bare når du har lastet ned og installert et tilgjengelighetsverktøy, for eksempel en skjermleser som gir stemmetilbakemelding. Du kan slå tilgjengelighetsfunksjoner eller -tjenester av eller på.
Taleinndata og -utdata Angi taleutdataalternativer for telefonen. Hvis du har installert en tekst-til-tale-applikasjon, kan du bruke dette til å angi tekst-til-tale-innstillinger.
Om telefonen
  • Slå av eller på planlagte søk etter programvareoppdateringer, eller se etter oppdateringer manuelt.
  • Få vist forskjellig informasjon om telefonen din, som for eksempel type mobilnettverk, signalstyrke, batterinivå med mer.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd