Vise bokmerker og tidligere besøkte sider
APPER OG FUNKSJONER

Vise bokmerker og tidligere besøkte sider

Du kan lagre så mange bokmerker du vil på telefonen. Du har også tilgang til en praktisk liste over steder du har besøkt, eller du kan raskt få vist sidene du går inn på oftest.

Bokmerke en webside

1. Mens du viser en webside, trykker du på MENU og klikker på Legg til bokmerke.
  2. Rediger bokmerkenavnet ved behov, og klikk på Legg til.

Åpne et bokmerke

1. Mens du viser en webside, trykker du på MENU og klikker på Bokmerker.
  2. I kategorien Bokmerker navigerer du til bokmerket du vil åpne og klikker på det.

Redigere et bokmerke

1. Mens du viser en webside, trykker du på MENU og klikker på Bokmerker.
  2. I kategorien Bokmerker trykker du på MENU og klikker på Rediger.
  3. Klikk på bokmerket du vil redigere.
  4. Skriv inn endringene, og klikk deretter på Rediger.

Vise en side du har besøkt tidligere

1. Mens du viser en webside, trykker du på MENU og klikker på Bokmerker.
  2. I kategorien Historie navigerer du til siden du vil vise og klikker på siden.

Tømme listen over tidligere besøkte sider

1. Mens du viser en webside, trykker du på MENU og klikker på Bokmerker.
  2. I kategorien Historie trykker du på MENU og klikker på Slett logg.

Vise en side du besøker ofte

1. Mens du viser en webside, trykker du på MENU og klikker på Bokmerker.
  2. I kategorien Mest besøkt navigerer du til siden du vil vise og klikker på siden.

Tømme listen over mest besøkte sider

1. Mens du viser en webside, trykker du på MENU og klikker på Bokmerker.
  2. I kategorien Mest besøkt trykker du på MENU og klikker på Fjern alle.

Endre visningen av bokmerker eller mest besøkte sider

1. Mens du viser en webside, trykker du på MENU og klikker på Bokmerker.
  2. I kategorien Bokmerker eller i kategorien Mest besøkt , trykker du på MENU og klikker på Miniatyrer, Liste eller Rutenett for å endre visningen.

Hvis du for eksempel er i miniatyrvisning og vil vise bokmerker i et rutenett, trykker du på MENU og klikker på Liste, og trykker deretter på MENU og klikker på Rutenett.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd