Laste ned fra Internett

Gjør mer enn bare å surfe på Internett. Du kan laste ned webfiler som for eksempel bilder og applikasjoner og deretter lagre dem på lagringskortet ditt.

Laste ned applikasjoner fra Internett

Du kan laste ned applikasjoner direkte fra dine yndlingswebsteder. Applikasjoner lastet ned fra Internett kan stamme fra ukjente kilder. For å beskytte telefonen og dine personlige data, anbefaler vi sterkt at du kun laster ned og installerer applikasjoner som du har tillit til.
Viktig: Alle nedlastede filer vil bli lagret på lagringskortet ditt. Før du laster ned applikasjoner fra Internett, så kontroller at du har et lagringskort i telefonen. Applikasjonen du vil laste ned må også være kompatibel med telefonen din.
  1. Åpne nettleseren din, og gå deretter til webområdet hvor du kan laste ned applikasjonen du ønsker.
  2. Følg instruksjonene på webstedet for å laste ned applikasjonen.
Før du kan installere applikasjonen du har lastet ned, må du sette opp telefonen til å tillate installering av tredjeparts applikasjoner. På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Applikasjoner > Ukjente kilder.

Vise filer du har lastet ned

Mens du viser en webside, trykker du på MENU og klikker på Mer > Nedlastinger.