Synkronisere en annen telefon med datamaskinen
Innstillinger og tjenester

Synkronisere en annen telefon med datamaskinen

Du kan skifte fra en telefon til en annen hvis du har flere enheter å synkronisere.
  1. Koble en annen telefon til datamaskinen, og sett deretter opp HTC Sync til å gjenkjenne denne telefonen.
  2. Klikk på telefonen du vil sette opp eller start synkronisering. Enhetspanelet åpnes, hvor du kan tilpasse synkroniseringsinnstillingene til denne telefonen separat.
For å skifte til synkronisering med en annen telefon, klikker du på Enheter og klikker deretter på telefonens navn eller bilde.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd