Alternativer for Dokumenter-synkronisering
Innstillinger og tjenester

Alternativer for Dokumenter-synkronisering

Du kan synkronisere filer og dokumenter fra datamaskinen til telefonen. Du kan også synkronisere e-postvedleggene du lagret på telefonens lagringskort, med datamaskinen.
Merk:
  • For å åpne et dokument på telefonen, må du ha en kompatibel applikasjon. Vanligvis kan telefonen åpne og vise disse filtypene: Microsoft Office 2003 og 2007 Word (*.doc), Excel (*.xls), og PowerPoint (*.ppt), PDF-filer (*.pdf), tekstfiler (*.txt).
  • Hvis du vil synkronisere e-postvedleggene du har lagret på telefonens lagringskort med datamaskinen, må du sette opp en Exchange ActiveSync eller POP3/IMAP-konto på telefonen ved hjelp av Mail-applikasjonen.
  1. På enhetspanelet klikker du på Dokumenter og klikker deretter på -knappen. Hvis du slår på Dokumenter-synkronisering, betyr det at du vil at denne kategorien skal inkluderes hver gang du synkroniserer datamaskinen og telefonen.
  2. Hvis du vil synkronisere e-postvedleggene du har lagret på telefonens lagringskort, velger du Kopier alle nedlastede e-postdokumenter til PC.
  3. Velg Synkroniser PC-dokumenter fra, og klikk deretter på Legg til.
  4. Velg en mappe som inneholder dokumentene du vil synkronisere med telefonen, og klikk på OK.
E-postvedlegg fra telefonens lagringskort vil bli lagret i mappen \My Documents\Device documents\ på datamaskinen. Dokumenter fra datamaskinen vil bli lagret i mappen \My Documents\Device documents\ på lagringskortet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd