Alternativer for Musikk-synkronisering

Overfør musikkspor og sanger du spiller på datamaskinen, til telefonen. Hvis du har spillelister som er opprettet i iTunes eller Windows Media Player, kan du synkronisere disse også og ha glede av dem mens du er på farten.
Merk: Du kan også synkronisere lydfiler i disse formatene: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. På enhetspanelet klikker du på Musikk og klkker deretter på -knappen. Hvis du slår på Musikk-synkronisering, betyr det at du vil at denne kategorien skal inkluderes hver gang du synkroniserer datamaskinen og telefonen.
  2. Velg Synkroniser musikkfiler fra, og klikk deretter på Legg til.
  3. Velg en mappe som inneholder lydfilene dine, og klikk på OK.
  4. Velg Synkroniser musikkfiler fra iTunes og Windows Media Player hvis du bruker iTunes eller Windows Media Player på datamaskinen, og velg deretter spillelistene du vil synkronisere med telefonen.