Bli kjent med arbeidsområdet
Innstillinger og tjenester

Bli kjent med arbeidsområdet

På enhetspanelet kan du angi dine synkroniseringsalternativer, se generell informasjon om telefonen, sjekke brukt og tilgjengelig plass på lagringskortet og begynne synkronisering.
Merk: De tilgjengelige kategoriene og alternativene avhenger av telefonen du har koblet til datamaskinen. For eksempel vises Locations i enhetspanelet dersom du har Locations-applikasjonen på telefonen.
  • Klikk på en kategori av elementer for å se synkroniseringsalternativene på høyre side av enhetspanelet.

Du kan også klikke på Oversikt for å se telefonens grunnleggende programvareinformasjon og bruk av lagringskort, endre telefonnavnet eller installere tredjepartsapplikasjoner på telefonen.

• Klikk på Synkroniser nå for å begynne å synkronisere de valgte kategoriene og alternativene.
  • Linjen Beregnet lagringslass ved siden av Synkroniser nå-knappen viser deg den beregnede plassen på lagringskortet som vil bli brukt når nye elementer blir synkronisert og lagt til på telefonen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd