Om HTC Sync

Du har nye feriefotografier på telefonen, mens forretningskalenderen er på datamaskinen. Hvorfor ikke gjøre disse filtypene og informasjonen tilgjengelig på begge enheter?
MedHTC Sync kan du:
  • Synkronisere kontaktene dine mellom Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter på datamaskinen og telefonen.
  • Synkronisere kalenderhendelser mellom Outlook eller Windows-kalenderen på datamaskinen og telefonen.
  • Ta med deg fotografier, videoer, dokumenter, sanger og spillelister til telefonen og ha glede av dem mens du er på farten.
  • Enkelt importere dine fangede fotografier og videoer fra telefonen til datamaskinen.
  • Lagre de samme bokmerkene både på datamaskinens og telefonens nettlesere.
  • Bruke datamaskinens Internett-tilkobling til å laste ned kart og nyttige tilleggstjenester til telefonens applikasjon Locations.
  • Installere tredjeparts mobiltelefonapplikasjoner (ikke nedlastet fra Android Market) fra datamaskinen.
Merk:
  • Du må ha et lagringskort satt inn i telefonen for å kunne synkronisere multimediefiler, kart og dokumenter.
  • De tilgjengelige kategoriene og alternativene avhenger av telefonen du har koblet til datamaskinen.