Om Kontakter-applikasjonen

Med applikasjonen Kontakter kan du lett administrere din kommunikasjon med dine kontakter via telefon, meldingstjenester og e-post. Etter at du har koblet kontakter til sine sosiale nettverskontoer som Facebook, Twitter og Flickr vil du også se deres oppdateringer og hendelser fra disse kontoene, alle samlet på ett sted.

Og det er ikke alt. Hvis du har de samme kontaktene fra forskjellige kilder, lar Kontakter deg slå sammen deres kontaktinformasjon slik at du ikke får duplikatoppføringer i listen over kontakter.

1. På startskjermbildet klikker du på > Personer.
  2. Klikk på en av følgende kategorier:

Alle

Gir deg tilgang til alle kontakter på telefonen, onlinekontoer med mer.

Grupper

Lar deg tilordne kontakter til grupper slik at du enkelt kan sende en SMS-, MMS- eller e-postmelding til en hel gruppe.

Online-kataloger

Vis vennelisten din i dine sosiale nettverkskontoer. Du kan også søke etter kontakter på Exchange ActiveSync-kontoen for å kopiere til telefonen.

Samtalelogg

Lister opp alle dine oppringte numre og mottatte og tapte anrop.

Kontaktliste

Applikasjonen Kontakter sin kategori Alle viser alle kontakter på telefonen og fra onlinekontoer som du er logget inn på.

Din kontaktliste viser også kontakter som er lagret på ditt SIM-kort (vanligvis markert med SIM-kortikonet ).

Fra kategorien Alle kan du:
  • Åpne eller oppdatere din kontaktinformasjon.
  • Opprette, redigere eller finne kontakter.
  • Vise øyeblikkelige statusoppdateringer når du har koblet kontakten til hans eller hennes sosiale nettverkskonto.
  • Klikk på kontaktens navn for å åpne kontaktdetaljskjermbildet for den kontakten.
  • Se et varslingsikon når kontakten har sendt deg en ny melding, forsøkt å ringe deg, oppdatert sine sosiale nettverkskontoer eller når det er kontaktens fødselsdag.
  • Sjekk hvem som er online på Google Talk. Ikoner for onlinestatus vises hvis du er pålogget Google Talk på telefonen. For eksempel betyr at kontakten er tilgjengelig for å chatte.