Slå Flymodus av eller på

I mange land er du lovmessig pålagt å slå av telefonen mens du er om bord på et fly. En måte å slå av telefonfunksjonen på er å slå telefonen over på Flymodus.

Når du aktiverer flymodus, blir alle trådløse radioer på telefonen slått av, medregnet telefonfunksjonen, datatjenester, Bluetooth og Wi-Fi. Når du deaktiverer Flymodus, slås samtalefunksjonen på igjen, og forrige tilstand for Bluetooth og Wi-Fi blir gjenopprettet.
For å slå Flymodus på eller av, trykk og hold AV/PÅ og klikk deretter på Flymodus.
Når den er aktivert, vises Flymodusikonet på statuslinjen.