Bruke hurtigoppringing

Bruk Hurtigoppringing til å ringe et telefonnummer med ett enkelt klikk. Hvis du for eksempel tilordner en kontakts nummer til talltasten 2, kan du ganske enkelt trykke på og holde 2 for å ringe det nummeret.
Merk: Talltasten 1 er vanligvis forbeholdt talepost. Trykk på og hold denne tasten for å ringe talepost og hente talepostmeldingene dine.

Tilordne en hurtigoppføringstast

1. På startskjermbildet klikker du på Telefon.
  2. Trykk på MENU, og klikk på Hurtigoppringing > Legg til ny.
  3. Skriv inn navnet på kontakten du vil legge til. Når navnet vises på listen, klikker du på navnet.
  4. På hurtigoppringingsskjermbildet velger du telefonnummeret til kontakten du vil bruke, og en hurtigoppringingstast du vil tilordne.
  5. Klikk på Lagre.