Forskjellige måter å foreta anrop på

I tillegg til å foreta anrop fra skjermbildet Telefonoppringing på telefonen, kan du klikke på et nummer i en tekstmelding eller en e-post for å ringe, eller trykke på et enkelt nummer i Telefonoppringing for raskt å ringe opp en kontakt.
Merk: De fleste SIM-kort er forhåndsinnstilt med en PIN-kode (et personlig identifikasjonsnummer) som du får fra mobiloperatøren. Hvis du blir bedt om PIN-kode, angir du den og klikker på OK.

Hvis PIN-koden blir angitt feil tre ganger, vil SIM-kortet bli sperret. Det er ikke noe problem. Kontakt mobiloperatøren og be om å få oppgitt PUK (PIN Unblocking Key).

Viktig: Telefonens antenne er plassert under bunndekselet. Det anbefales at du fester bunndekselet til telefonen for å sikre at telefonen får optimalt radiomottak.