KOMME I GANG
Legge til mapper på startskjermbildet
KOMME I GANG

Legge til mapper på startskjermbildet

Bruk mapper til å gruppere tilknyttede applikasjoner og andre snarveier for å holde startskjermbildet ryddig og organisert. Du kan også legge til informasjonsmapper som viser oppdatert informasjon, for eksempel Bluetooth-mottatte filer, Facebook-telefonboken og andre ting.

Opprette en ny mappe og legge til elementer i den

1. Gå til en del av startskjermbildet der det er plass til å legge til en ny mappe.
  2. Klikk på > Mappe.
  3. Klikk på Ny mappe.
  4. Trykk på og hold et applikasjonsikon eller en snarvei du vil flytte til mappen. Telefonen vil deretter vibrere. Ikke løft fingeren ennå.
  5. Dra applikasjonsikonet eller -snarveien, og slipp elementet på mappen.

Klikk på mappen for å åpne den slik at du kan få tilgang til applikasjoner og snarveier inne i mappen.

Endre navn på en mappe

1. Bank på mappen for å åpne den
  2. Trykk på og hold mappevinduets tittellinje.
  3. Skriv inn et nytt mappenavn, og klikk på OK.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-hd