Legge til ikoner og andre snarveier på startskjermbildet

Plasser applikasjonsikoner på startskjermbildet for å åpne applikasjoner raskere. Du kan også legge til snarveier til innstillinger og bestemt informasjon, f.eks. bokmerkede websider, noens telefonnummer, en musikkspilleliste, rutebeskrivelser og mange andre elementer, til startskjermbildet.
Merk: De tilgjengelige snarveiene avhenger av applikasjonene som er installert på telefonen.
  1. Gå til en del av startskjermbildet der det er plass til å legge til et nytt ikon eller en snarvei.
  2. Klikk på og velg deretter Applikasjon for å legge til et applikasjonsikon eller Snarvei for å legge til en snarvei til en innstilling eller informasjon.
Tips: Hvis du vil legge til et applikasjonsikon på startskjermbildet, kan du også trykke på STARTSIDE, klikke på og deretter trykke på og holde et applikasjonsikon. Uten å løfte fingeren drar du ikonet til et tomt område på startskjermbildet og slipper det.